Τρίτη 20 Νοεμβρίου 2012

Νέες γεύσεις, απλά ελληνικές!!!!


Σάλτσα Τομάτα και Θυμάρι 

Συστατικά: Τομάτα, θυμάρι, εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο, ζάχαρη, κρεμμύδι, 
αλάτι, πιπέρι,καρυκεύματα.Με το άνοιγμα μπορείτε αμέσως να μυρίστε το αρωματικό θυμάρι...απλά υπέροχο.Το θυμάρι χρησιμοποιείται από την αρχαιότητα, είναι το αρχαίο Ελληνικό σύμβολο της τόλμης. Οι αρχαίοι Έλληνες το έβαζαν και στα φαγητά τους αλλά και το έκαιγαν για το άρωμα του.Με το δυνατό άρωμα της ,αυτή τη σάλτσα θα την απολαύσετε με πολλά σας φαγητά.



Σάλτσα Τομάτα & Φέτα 

Συσταικά: τομάτα, φέτα, εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο, ζάχαρη, κρεμμύδι , αλάτι, πιπέρι, καρυκεύματα  Δεν μπορούσαμε να παραλείψουμε την Ελληνικότατη φέτα από μια Απλά Ελληνική σειρά! Η φέτα έχει καταγραφεί ότι φτιαχνόταν από τα χρόνια του Βυζαντίου, και την απολαμβάνουμε από κει και ύστερα. Αυτή η σάλτσα είναι πλούσια σε γεύση και είναι απλά υπέροχη με σαγανάκι, νιόκι ή απλά με ζεστό ψωμάκι.






Σάλτσα Τομάτα και Σκόρδο

Συστατικά: τομάτα, σκόρδο  εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο, ζάχαρη,κρεμμύδι, αλάτι, πιπέρι, καρυκεύματα.Το σκορδάκι δε λείπει από την Ελληνικά κουζίνα. Με δυνατή γεύση, αρωματίζει τα φαγητά δίνοντας και μια πικάντικη χροιά. Σκορδόψωμο αλά Γκρεκ! Απλά υπέροχη σε ζεστό ψωμάκι ή ακόμη καλύτερα, ψωμί ψημένο στα κάρβουνα. Αλλά και σε πίτσα...
Η σάλτσα Τομάτα & Σκόρδο διαγωνίστηκε στο Λονδίνο ανάμεσα σε 8.806 προιόντα & απέσπασε βραβείο Great Taste Award 2012.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου