Τετάρτη 13 Ιουνίου 2012

Καλλυντικά με γάλα γαϊδούρας

  • Κρέμα περιποίησης προσώπου με γάλα γαϊδούρας (50ml)
Χρησιμοποιείται καθημερινά για την ανάπλαση των κυττάρων του δέρματος. Το γάλα της γαϊδούρας ως φυσικό συστατικό σύσφιξης του δέρματος κάνει την κρέμα τον καλύτερο σας σύμμαχό κατά των σημαδιών του χρόνου.
Η αγνότητά της επιτρέπει να χρησιμοποιείται ακόμα και στις πιο ευαίσθητες περιοχές όπως γύρω από τα μάτια και τα χείλη. ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΠΡΟΪΟΝ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ! Μέσα σε λίγες μόνο ημέρες, θα διαπιστώσετε το εκθαμβωτικό αποτέλεσμα.
  • Σαπούνι με γάλα γαϊδούρας σε φυσικό άρωμα
Mια φυτική βάση αναμεμιγμένη με 27% γάλα γαϊδούρας καθιστά το εν λόγω σαπούνι ένα εξαιρετικό προϊόν ασυναγώνιστης ποιότητας σε προσιτή τιμή. Συνιστάται για καθημερινή χρήση για πρόσωπο και σώμα. Ενδείκνυται για άτομα με ευερέθιστη και ευαίσθητη επιδερμίδα.
Χρησιμοποιείται ειδικά για την περιποίηση μωρών και παιδιών.

  • Σαπούνι με γάλα γαϊδούρας και Λάδι Αργκάν 
Είναι το καλύτερο λάδι για το πρόσωπο και χρησιμοποιείται επίσης πολύ από τις γυναίκες της Αραβίας για μασάζ σώματος. Το λάδι αργκάν, πλούσιο σε βιταμίνη Ε, με αντιοξειδωτικές ιδιότητες, επιβραδύνει τη γήρανση του δέρματος. Επιπλέον, τα στοιχεία του λαδιού αργκάν έχουν αντιφλεγμονώδη δράση και δρουν επανορθωτικά στον ιστό του δέρματος εξαφανίζοντας μικροπληγές όπως αυτές της ακμής ή της ανεμοβλογιάς. Η σημαντική περιεκτικότητα του λαδιού αργκάν σε λινολεϊκό οξύ μεσολαβεί στην αδιαβροχοποίηση του δέρματος δημιουργώντας ένα φράγμα προστασίας, καταπολεμώντας την εμφάνιση ρυτίδων.

  • Γαλάκτωμα σώματος με γάλα γαϊδούρας (400ml)
Ιδανικό μετά το μπάνιο ή το ντους. Χρησιμοποιείται σε νωπό δέρμα. Το γάλα της γαϊδούρας περιλαμβάνει ελάχιστες λιπαρές ουσίες που σημαίνει ότι το προϊόν εισχωρεί κατευθείαν μέσα στο δέρμα χωρίς να αφήνει ίχνη. Το περιεχόμενο του γαλακτώματος σώματος πλούσιο σε βιταμίνες και ιχνοστοιχεία μαλακώνει και προστατεύει για ώρα το δέρμα. Ενδείκνυται για άτομα με ευερέθιστη και ευαίσθητη επιδερμίδα. Κλινικές έρευνες αποδεικνύουν τα θετικά αποτελέσματα σε δερματικές παθήσεις όπως το έκζεμα και η ψωρίαση. Χρησιμοποιείται ειδικά για την περιποίηση μωρών και παιδιών.

  • Κρέμα μπάνιου - ντους - σαμπουάν με γάλα γαϊδούρας (400ml)
Μοναδικό και σπάνιο προϊόν που θυμίζει το γάλα της γαϊδούρας που χρησιμοποιούσαν στην Αίγυπτο. Ανανεώνει, καθαρίζει, λειαίνει και θρέφει την επιδερμίδα. Χρησιμοποιείται επίσης στο ντους ή ως σαμπουάν, ομορφαίνοντας τα μαλλιά με εκπληκτικά αποτελέσματα. Ενδείκνυται για άτομα με ευερέθιστη και ευαίσθητη επιδερμίδα. Κλινικές έρευνες αποδεικνύουν τα θετικά αποτελέσματα σε δερματικές παθήσεις όπως το έκζεμα και η ψωρίαση. Χρησιμοποιείται ειδικά για την περιποίηση μωρών και παιδιών.

  • Μάσκα ομορφιάς με γάλα γαϊδούρας και άργιλο
Απλώνεται 1 έως 2 φορές την εβδομάδα. Αναζωογονεί τη δράση των κυττάρων και παίζει σημαντικό ρόλο στην ενυδάτωση του δέρματος. Αναπληρώνει άμεσα τη χαμένη υγρασία της επιδερμίδας και ενισχύει τη φυσική άμυνά της κατά της αφυδάτωσης ώστε να επανέλθει στη φυσιολογική της δομή. Η καθαριστική ικανότητα και η αντιβακτηριδιακή δράση του αργίλου δρα με έναν απορροφητικό τρόπο για να εφοδιάσει την επιδερμίδα με τέλεια απαλότητα. Εξαφανίζει τη θαμπάδα χαρίζοντας λάμψη και ζωντάνια στο δέρμα.

Αποσμητικοί κρύσταλλοι σώματος (TAWAS)

  • Τα Τawas Crystal Body Deodorants είναι φυσικοί αποσμητικοί κρύσταλλοι, τους οποίους χρησιμοποιούμε για την πρόληψη της δυσοσμίας του ιδρώτα μας και αντικαθιστούν τα κοινά αποσμητικά. Παράγονται με φυσικό τρόπο (εξόρυξη / διαμόρφωση σχήματος) στο νησί CEBU στον Ινδικό Ωκεανό από 100% ορυκτά άλατα, τα οποία είναι υποαλλεργικά, χωρίς άρωμα, δεν κολλάνε, δεν αφήνουν λεκέδες και μπορούν να χρησιμοποιηθούν τόσο από άντρες όσο και από γυναίκες. Οι κρύσταλλοι Tawas δεν περιέχουν σιλικόνη και σταθεροποιητικές ουσίες. Επίσης δεν περιέχουν xanthan gum ή celquat πηκτικές ουσίες που φράζουν τους πόρους της μασχάλης. Δεν περιέχει Αluminum chlorohydrate και οποιασδήποτε μορφής paraben. Η χημική του σύνθεση το κάνει να μην απορροφάται από το δέρμα επιτρέποντας στο σώμα να αποβάλλει τις τοξίνες με φυσικό τρόπο . Είναι φιλικά και απόλυτα ασφαλή προς το περιβάλλον και τον άνθρωπο (εγκεκριμένα από τον ΕΟΦ). Οι δερματολόγοι τα προτείνουν για όλες τις περιπτώσεις της σωματικής κακοσμίας ακόμη και για τα πιο ευαίσθητα δέρματα. 
  • Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου