Τρίτη 12 Ιουνίου 2012





  • Ζυμαρικά

Τα φυσικής ξήρανσης ζυμαρικά, γίνονται με το αλεύρι ψυχρής και ολικής άλεσης που αλέθεται ανάμεσα στις μυλόπετρες στον 305 ετών αναπαλαιωμένο Νερόμυλο στην Λέσβο, 13 χιλιόμετρα από την πόλη της Μυτιλήνης. Ζυμώνονται με φρέσκα λαχανικά σε πολλά σχήματα και γεύσεις. Ζυμαρικά με Ζαφορά Κρόκου Κοζάνης , ζυμαρικά με μελάνι σουπιάς και χυλοπίτες με φρέσκο γάλα και αυγά. 

Στο κατάστημά μας θα βρείτε :

Καυτερά Ταλιολίνι

Κύματα Φρέσκων Λαχανικών χωρίς αυγά

Ταλιατέλες Σολωμού




Μαύρο και Κίτρινο Φετουτσίνι (μελάνι σουπιάς & κρόκος Κοζάνης)

Χυλοπίτες με Αυγά και Γάλα

Πλεξούδες Επτά Λαχανικών

Ζυμαρικό Τομάτας και Βασιλικού

Ζυμαρικό Ούζου Φέτας




Μελάνι Σουπιάς Ταλιατέλες




























  • Σάλτσες, Πολτοί και Μεζέδες


Μελιτζανοσαλάτα με Βασιλικό, Φέτα και  Ούζο

Μελιτζανοσαλάτα Καπνιστή

Καυτερά Ρεβύθια

Πράσινη Σάλτσα με καπνιστό Τόνο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου